Waslotion Zeepvrij pH Neutraal 5,5

Voor ieder huidtype
300 ml

Over het product

De zachte formulering verzorgt en reinigt de handen met natuurlijke oliën en extracten waardoor de vetlaag en pH op de huid intact blijft. Reinigt zacht en neemt tot diep in de porien het vuil weg. Hierdoor herwint de huid haar eigen kleur en worden irritaties voorkomen. Voor zachte dagelijkse reiniging van de handen en het lichaam.

Werking

Waslotion voor gezicht en lichaamsreiniging. Voor ieder huidtype. Zeepvrij. PH-waarde 5,5. Met huidverzorgende melkserum, voor reiniging en bescherming van de natuurlijke zuurgraad van de huid. Heeft tevens een zeer positief effect op de verzorging van de jeugdige huid gedurende de pubertijd.

Voor welke klant/klacht is dit product geschikt?

Voor iedereen die een milde zeep vrije waslotion zoekt met een neutrale geur. Geschikt voor mensen die vaak hun handen moet wassen. Daarnaast ook te gebruiken onder de douche.

Ingrediënten

Aqua, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Coco-Glucoside, Alcohol, Glycerin, Whey, Decyl Gluco-side, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Citrus Aurantium Bergamia Oil, Xanthan Gum, Sodium Anisate,Sodium Levulinate.

• Bevat het dierlijke bestanddeel Melkwei